Get Adobe Flash player

Team Building

CILJI:

Namen Team buildinga (krepitev tima) je preko inovativnih, modernih in kakovostnih programov ter s pomočjo usposobljenih trenerjev z veliko izkušnjami učvrstiti vezi med člani tima in povzdigniti timsko delo v podjetju na višji nivo.

Glavni cilj  naših delavnic za krepitev tima je iz tima izluščiti najboljše in s tem zagotoviti njegov razvoj, pozitivno komunikacijo, izpostaviti voditeljske lastnosti članov tima in naučiti člane, kako delati skupaj, da bi čim učinkoviteje reševali probleme in izpolnjevali naloge. So učinkovit način druženja, medsebojno spoznavanje, krepitev vezi med člani tima, izboljšanje klime v podjetju ter za sprostitev in zabavo. S pomočjo naših delavnic zaposleni razvijajo akcijske načrte in učinkovito prepoznavajo in oblikujejo timske vloge, ocenjujejo napredek in prepoznavajo delovanje obstoječega tima.

Močna ekipa izobraževalnih trenerjev s področja timskega dela in še večja skupina zunanjih partnerjev omogoča izvedbo zelo različnih programov.

 

VSEBINSKI SKLOP:team building mravljice

Glede na namene programov za vas lahko pripravimo:

Programe za RAZVOJ TIMA – programe, ki s strokovnim vodenjem spodbudijo razvoj ekipe v smeri delovanja, pri katerem se z manj vložene energije doseže več – več za ekipo, podjetje in več za zadovoljstvo posameznikov.

 

Programe za TIMSKE IZZIVE – programe, ki so zastavljeni tako, da so ekipi zaddani izzivi, ki spodbudijo številne interakcije v ekipi in omogočijo drugačno medsebojno poznavanje.

 

»NIHČE NI POPOLN, TIM JE LAHKO.« R.M.Belbin

Nekaj opcij za vaš team building:

- Top avantura (krajši časovno omejeni izzivi med ekipami)

- Jadranje

- Izdelava skupinske slike

- Golf

- Kmečke igre

- Piknik

- Izdelava sani

- …

 

Kontaktni podatki

POSLOVNO IZOBRAŽEVALNI
CENTER JD
Telefon: 00386 40 424 058
Email: dejan.jesih@picjd.si

Trg revolucije 5
1420 Trbovlje